Holly 2021, Kattungar

Sextiosjunde dagen

Det måste vara det roligaste som finns att vara kattunge. Att ha friheten och bara studsa runt omkring, leka och ha hur kul som helst. Sedan ger människan en mat och du som kattunge kan efter maten ta en ordentlig tupplur. Hur skönt som helst!

Igår kväll när det var dags för natta, så skuttade de små ner till gästrummet och Holly följde efter. Det var precis som de visst att nu blir det middag sedan så natt. Holly älskar sina små och håller koll på dem. Ibland får Mazzy hjälpa till och hålla reda på de små. Det är ok för Holly ingen annan får röra dem. Om Vanilj kommer nära är Holly där för att hålla koll. Vanilj bryr sig inte alls hon tycker att dessa små ska flytta omgående. Likadant tycker Poppy och Choklad.

Tiden går fort och nu är det inte många veckor kvar innan de flyttar hemifrån till sina nya familjer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.