Holly 2021, Kattungar

Sjuttioåttonde dagen

Idag blir killarna 11 veckor. Vi har försökt få till en veckofotografering men det var väldigt mycket spring i benen på killarna. Så denna gång var det verkligen inte lätt och få till det. Men trägen vinner säger man ju. Nu äter kattungarna nästan bara torrfoder och blötmat. De tankar mjölkbaren Holly på någon minut, sedan lämnar hon kattungarna och går i från dem. Kattungarna verkar helt till freds med det.

De andra stora katterna börjar mer och mer känna sig vana med de små. Det är väl Mazzy som hänger med dem mest, hon har tagit på sig rollen som extra mamma och kattungarna tycker det är roligt och leka med henne. Poppy vill gärna leka men han tycker allt att de är lite läskiga.

Här kommer bilderna från gårdagens fotografering, först några gruppbilder sedan bilder på dem en och en:

 

Blå – SE*Pinkalicious Frank Sinatra 

 

Gul – SE*Pinkalicious Sammy Davis Jr

 

Grön – SE*Pinkalicious Dean Martin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.