Holly 2021, Kattungar

Sjuttiosjunde dagen

Idag har de tre små varit rätt lugna. Så de kan det också, vara lugna alltså. Tänk så kul det är att ju äldre de blir desto tydligare är det vem som är vem. De är rätt lika till utseende, samtidigt inte. Sammy är den av de tre som pratar mest. Oj så han kan prata. Han pratar för sig själv och sedan försöker han prata med sina bröder som inte verkar vara så speciellt intresserade. Holly kan vara sådan med att hon pratar massor. Vet visserligen att när Kurt var här så pratade han en hel del. Oavsett är det hur charmigt som helst.

Nu går tiden så fort. Det är drygt två veckor kvar innan de flyttar och det kommer bli väldigt, väldigt tomt utan dessa killar. Känns så skönt att de kommer till bra familjer! <323

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.