Holly 2021, Kattungar

Sjuttiosjätte dagen

Fin väder är alltid roligt. Iallafall om man är en liten kattunge. Dean Martin (Grön) är den enda som vågar och som godkänt får sova med drottningen Vanilj. De andra fräser hon till om de ens skulle försöka. Det bästa de små gillar är att ligga precis vid glasdörrarna till altanen, precis så som deras mamma gör. De ligger och tittar på när folk promenerar förbi vårt hus,

De tre har så roligt ihop, att jaga varandra och springa som idioter är hur kul som helst. Att hoppa i och ur en kartong är också en favorit syssla. Att leka med en tom toarulle kan vara hur kul som helst. När väl John Blund kommer så vill de mer än gärna vara när mig eller i klätterträdet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.