Holly 2021, Kattungar

Nittioandra dagen

Det känns lite sorgligt men detta är sista gången jag fotar killarna för ”veckodag” för idag fyller de 13 veckor och nästa vecka flyttar de hemifrån. Killarna är stora och är redo för sina nya familjer vilket känns väldigt skönt. Idag har de hängt ute nästan hela dagen och njutit av solen. Duktiga som de är så håller de sig i skuggan när solen blir alldeles för varm.

När kattungarna är för pigga tar det väldigt lång tid och fota dem så jag försöker få det gjort när de är lite trötta. Det är mycket enklare så. Jag har hjälp av två softboxar som gör att jag tillsammans med min blixt får bra ljus inomhus. Som jag sagt tidigare, ljuset gör allt när man ska fotografera.

Den som verkligen gillar och bli fotad är Dean Martin… han gör så roliga poser….har är duktig på och prata också. Här kommer veckobilderna!

Blå – SE*Pinkalicious Frank Sinatra 

 

Gul – SE*Pinkalicious Sammy Davis Jr

 

Grön– SE*Pinkalicious Dean Martin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.