Holly 2021, Kattungar

Nittiotredje dagen

Idag lekte jag och Grön (Dean Martin) lite inför deras flytt! Han gillar verkligen när jag tar kort och poserar gärna. Med andra ord så en perfekt liten fotomodell för detta lilla projekt. Nu har jag packat klart mina goodiebags som jag ger mina kattungeköpare. Alltid lika kul och packa ihop allt. Jag gör även namnbrickor och hänger dem på bagarna. På onsdagkväll flyttar Blå som kommer få heta Snöboll. På torsdag flyttar Grön som kommer få heta Missoni och på fredag flyttar Sammy. Så imorgon kommer vara sista dagen de är tillsammans allihop. Innan dess ska de få bada så de luktar gott när de kommer till sina nya familjer. Kommer även klippa klorna på dem så det är gjort.

Annars så sover som sagt kattungarna en hel del och det är så mysigt och ligga nära dem och höra hur de andas när de sover. Jag tror det blir konstigt nu när de ska flytta och får sova ensamma men allesammans har nya familjer som kommer mer än gärna ha dem i sängen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.