Holly 2021, Kattungar

Dean Martin söker nytt hem!

Uppdatering 20210704: Dean Martin har nu fått sin nya familj! Känns så skönt!

Det som inte får hända har hänt. Dean Martins husse har blivit allergisk och kan inte ha kvar honom så nu söker han en ny familj! Just nu är han hemma hos oss igen och han växer så det knakar. Han kan leka mycket själv så han behöver inte bo med en kattkompis. Dock passar han inte i ett hem med små barn.

Dean Martin är otroligt mysig och sällskaplig. Han pratar en hel del och vill vara nära och där du är. En perfekt liten kompis med andra ord. Självklart medföljer stamtalva och han är id-märkt och fullvaccinerad. Innan flytt kommer även han ombesiktas så allt är som det ska. Dean Martin har även en egen försäkring som du kan överta.

Eftersom det är mitt i sommaren så kan jag självklart ha kvar hon hos mig ifall du har bokat en semesterresa. Jag är glad över att då träffa honom igen. Men det vore skönt och göra klart vart hans hem ska vara i framtiden.

Är du intresserad av denna underbara katt så hör av er till mig suzanne.fors@gmail.com så förmedlar jag kontakt med Dean Martins ägare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.