Holly 2022, Kattungar

Femtonde dagen

Ännu en dag har gått med de små. Jag har öppet sovrumsdörren på dagen och Holly har gått runt i huset och spanat lite men större delen av tiden är hon tillsammans med sina små. Nu när jag kommer till de små och säger hej så lyfter de på sina söta huvudet och lägger den på sne och svarar med små pip. Hur gulligt som helst!

Alla tre är så snälla och de har inte riktigt fått kläm på det där med att röra sig än men det är så som det är när de är två veckor. Men söta är de och det är så kul och få följa dem i deras utveckling. Nu är det inte lång tid kvar innan även Lila har fått upp sina ögon och då kan de vara ute mer så jag kan fota dem i vanligt ljus.

Har varit lite rädd för det så de inte blir bländade eller får ögonskador bara för att jag vill ta kort. Vill att ni också ska få se det som jag får ser, men snart så… man får helt enkelt ha lite tålamod.

Det är något jag har lärt mig genom åren när jag fotograferar att ljus är nyckeln till bra kort.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.