Holly 2022, Kattungar

Sextonde dagen

Tänk så fort det kan gå. Dessa kort är tagna på morgonen och då hade Lila inte fått upp sina ögon riktigt än, men senare på kvällen så var det öppna och han både ser och hör bra. Så kul!

De små börjar leka mer med varandra nu och jabbar klumpigt men det är kul och se att de kan göra annat än sova och äta. Men som sagt större delen av tiden så sover de tillsammans med eller utan mamma Holly.

De tre små korvarna växer dag för dag och alla tre tycker om att få gos och mys. Det är så roligt att prata med dem, det ser ut som de hör vad jag säger. Men jag tror det mer är att de nyss fått hörsel och tycker det är intressant och höra ljudet av min röst. Men ändå, det är lika sött när de lägger huvudet lite på sned och ser så där docksöta – det är så att man nästan dör, så gulligt är det.

Komiskt att förra gången fick Holly tre solida killar, denna gång blev det tre tabbysar. Jag visste att det fanns en större chans till lila denna gång men att jag skulle få två lilatabby och en blåtabby trodde jag inte. Men så roligt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.