Holly 2022, Kattungar

Första dagen

Tänk att det redan har gått ett dygn sedan Holly fick sina tre små kattungar? Själv har jag varit så trött, det är jobbigt och vara barnmorska och vaka flera nätter i rad. Så jag tog mig en lugn dag och försökte mest hjälpa Holly med det som var nödvändigt.

Mjölken kom igång och kattungarna har redan gått upp en hel del sedan de föddes på natten. Jag vägde den kl 18 dagen efter så det har inte riktigt gått ett dygn.

Då de har legat tysta med sin mamma och tuttat så har jag inte stört dem alls. Tänker att om de är hungriga och inte får mat så skriker de till. Det verkar stämma, då de har som sagt gått upp ordentligt första dygnet.

Första dygnet försöker jag och inte störa Holly så mycket, vill att hon ska komma till ro och att hon och jag är överens om vart kattungarna ska vara. Än är vi överens vilket glädjer mig. De får vara i bolådan i sängen och hon kan komma och gå som hon vill i sovrummet. Jag har både en kamera över sovrummet och en i bolådan så jag har koll på dem.

Lila Rosa Grön
Född 102 105 106
2022-03-08 110 116 112

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.