Holly 2022, Kattungar

Nittonde dagen

Idag har kattungarna fått vara ute en liten stund på sängen men jag tog dem en och en och det var helt ok med Holly. Sedan har de fått vara ifred i kattungeboet och sovit/ätit.

Testade lite olika objektiv och det är verkligen kul och fotografera dem nu när de börjar bli större. Rosa är den som älskar och posera. Hon förstår det med göra poser. Lilla Grön försöker han med och vara lika duktig som Rosa framför kameran. Lila är inte riktigt lika förtjust, han vill mest pussas och gå ner i kattungeboet igen. Han tycker det är lite läskigt och inte vara med sina syskon.

Holly är så duktig och är med sina små nästan hela tiden. Framför allt är jag så lycklig över att hon och jag är överens. Vill inte att hon ska börja flytta på kattungarna utan att de ska vara där de är. Det känns tryggt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.