Holly 2022, Kattungar

Tjugonde dagen

Idag har de små fått vara ute en stund mitt på dagen. De rör inte så mycket på sig så jag känner mig trygg med sängen och det verkar fungera bra även för Holly. Men bara en liten stund, sedan vill hon att alla bebisarna ska ner i kattungeboet igen.

Jag vill verkligen inte störa dem så jag passade på och fotografera dem då och samtidigt mysa lite med dem innan det var dags för mat- och sovdagstund. Lilla Grön är den som pratar mest och han vill gärna sitta i famnen och få pussar på munnen. Det låter precis som han berättar saker när han piper. Lila säger inte mycket men han vill också få kramar och pussar. Rosa hon vill mest av allt bara sitta fast vid mamma Hollys bröst, hon vill bara äta hela tiden. Hon ser helt rund ut och det kanske beror på att hon är störst och att hon är lite kortare än sina bröder.

Annars så är det lugnt i bolådan och de små verkar vara väldigt mycket tillfreds. Vilket glädjer mig och Holly ;)28

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.