Holly 2022, Kattungar

Tjugoförsta dagen

Hurra idag fyller kattungarna tre veckor! De börjar bli mer och mer roliga nu när de både ser och hör ordentligt. Än klarar de sig inte ut ur kattungeboet men det handlar bara om dagar så är de mer rörliga än vad de är nu.

Idag när jag skulle fota kattungarna så var Holly först lite irriterad på mig. Men det gick snabbt över. Dock efter fotograferingen var hon stressad och ville flytta på kattungarna. De ville inte och det ville inte jag heller så jag lade mig i sängen med Holly och lugnade ner henne. När hon sedan var lugn så lade hon sig i kattungeboet med de små och somnade.

Tänker att en kattmamma måste bli lika stressas som en vanlig mamma ibland och då kanske det bästa är och bara avdramatisera det hela och hjälpa till och skapa en trygg miljö. Jag stängde dörren en stund så hon förstod att ingen kommer ta hennes bebisar från henne. Efter ett par sekunder så var allt frid och fröjd.

Här kommer veckans bilder!

Lila – kille som är lilatabby

 

Rosa – tjej som är lilatabby

 

Grön – kille som är blåtabby

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.