Holly 2022, Kattungar

Tredje dagen

Idag har det varit lugnt i mjölkbaren. Kattungarna har legat och sovit med sin mamma. Det känns så skönt att allt fungerar så bra. De första dagarna är alltid känsliga, man vet inte riktigt om de klarar sig eller inte. Men dessa tre är så nöjda, de piper knappt ingenting utan bara äter och sover.  De går upp helt ok och ni kan följa deras viktuppgång här framöver.

Det är så kul och se hur de små börjar få sina personligheter. Rosa och Grön är så lugna och de ligger och myser. Lila däremot är han är otålig och vill bestämma vem som ska ligga var och vilken tutte han eller de andra ska ha. Ska bli intressant och se hur det utvecklas framöver.

Grön har börjat mörkna över öronen och på kroppen, jag tror att han kommer bli blå eller blåtabby. Däremot är fortfarande både Rosa och Lila ljusare, så det blir nog lila/lilatabby. Men som sagt det är väldigt tidigt och jag kan ha fel.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.