Holly 2022, Kattungar

Fjärde dagen

Ännu en dag har gått och de små har det så bra med sin mamma i sovrummet. De växer och är väldigt nöjda med det som serveras i mjölkbaren. Holly är lugn och verkar trivas bra med de små och har inte än, peppar, peppar börjat leta efter nya boplatser. Snart kommer det dock ske då om ett par dagar kommer de små börja öppna ögonen så då vill oftast mamman vill att de ska ha mörkt och skyddat omkring sig.

Jag försöker att inte störa de små eller Holly utan jag har en kamera i kattungeboet och en i sovrummet så jag kan iakta dem även om jag inte är där hela tiden. Jag tycker det känns tryggt att se att de alla har det bra och att allt fungerar så som det ska.

På måndag fyller de en vecka och då kommer jag fotograferra dem med min ”finkamera” så vi får lite bättre bilder. Ska göra det en gång i veckan det är så kul och titta på efteråt och jämnföra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.