Holly 2022, Kattungar

Trettonde dagen

Idag har de små börjar röra mer på sig. De har fortfarande inte lärt sig och gå ordentligt utan hasar sig fram men nu går det fortare och det märks att de har utvecklat syn och hörsel för de reagerar på ett helt annat sätt än tidigare när man kommer ner och säger hej. Holly är lika cool som vanligt och tycker det är kul när jag kommer. Hon får naturligtvis också mys. Det är mammakatt så klart värd. Hon är ju som sagt inte så kelig annars men nu vill hon bli kliad under hakan och på öronen. Annars är jag mest bra till och ge blötmat, då uppskattas jag som mest.

Det som också är kul och se är hur de börjar leka lite med varandra. Det går inte fort men de gör rörelser som ser ut som de jabbar med varandra. Lila har fortfarande inte riktigt öppnat ögonen än men snart så. Nu tycker jag han ser lilatabby ut han med. Så det verkar som jag har tre tabby här hemma. Två lilatabby och en blåtabby. Det spelar som sagt inte roll vad de har för färg eller täckning men det är roligt och få lila, då jag har haft väldigt få av den färgen, mest blå och blåtabby.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.