Holly 2022, Kattungar

Femtioförsta dagen

Kattungarna är nöjda med att bara vara i vardagsrummet. Skönt tycker jag och de andra stora katterna. Tror även Holly tycker det känns bra. De har ändå stor yta och springa och studsa på så det går ingen nöd på dem.

De älskar verkligen och äta alla tre. Marilyn vill dock precis som Joe Tribbiani i Vänner, inte dela mat så hon får en egen skål på annat ställe så hon kan äta i lugn och ro.

Annars äter de allt… och gärna ett par gånger per dag. Det räcker att jag skakar lite på en blötmatspåse så kommer alla tre plus mamma på en gång. Tid är bokad för vaccination! Nu är det snart nedräkning för killarna då de flyttar hemifrån när de är 13 veckor.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.