Holly 2022, Kattungar

Femtioandra dagen

Även om detta är den lugnaste kullen jag har haft så är de allt bra busiga. De springer och jagar varandra och finns en vuxen katt i närheten så får den varken den vill eller inte vara med och bli jagad. De hoppar upp och ner i klätterträdet och är det något av alla leksaker som kan sysselsätta dem i timmar är det en Caia kartong som de leker med hela tiden.

Jag brukar rekommendera kattungeköpare att inte köpa för mycket leksaker till sin kattunge för det kanske är saker som endast är dyra och som de inte tycker om. Bara en tom toarulle kan vara bästa leksaken för en kattunge… så det jag menar är att köpa lite då och då. Allt måste inte finnas på plats när de kommer.

En annan sak som de brukar gilla är prasselbollar…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.