Holly 2022, Kattungar

Fyrtioandra dagen

Borta bra men hemma bäst. Ja, så är det. Nu är vi hemma igen efter lite påskledighet. Kattungarna har fått flytta så de bor numera i vardagsrummet och har stor yta att springa på. Holly är helt okey med det och låter dem få hållas även om hon pratar mycket med dem och försöker uppfostra dem. De små har nu träffat alla de stora katterna och än så länge håller de sig för sig själva i resten av huset. Det är väl mest Vanilj som vill vara med mig som ligger i klätterträdet och spanar på de små. Hon gör inget så jag är inte alls orolig. Vanilj är verkligen en snäll katt och har tvättat dem lite på huvudet men mer än så är det inte.

Veckans bilder på kattungarna som idag fyller 6 veckor kommer imorgon.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.