Holly 2022, Kattungar

Fyrtiotredje dagen

En dag försent men nu har vi haft fotosession i soffan. Det är inte lätt när de springer fram och tillbaka hela tiden… men oj så kul vi har. Jag försöker passa på så att de inte är för pigga för då vill alla vara med samtidigt hela tiden.

Men samtidigt som det tar mycket tid och energi så är det sååå otroligt kul och roligt och ha kvar efteråt. Nu är vi som sagt halvvägs och tiden bara springer förbi. Kattungarna blev sex veckor i måndags och killarna kommer flytta hemifrån när de är 13 veckor.

Nu till veckans bilder!

Lila – kille som är lilatabby – SE*Pinkalicious Clint Eastwood

 

Rosa – tjej som är lilamaskad – SE*Pinkalicious Marilyn Monroe

 

Grön – kille som är blåtabby – SE*Pinkalicious Dustin Hoffman

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.