Holly 2022, Kattungar

Fyrtiofemte dagen

Idag har kattungarna haft det lugnt och skönt. De har sovit och lekt en hel del! Jag passade på och åka iväg och göra lite ärenden mitt på dagen. Tror inte att kattungarna hann sakna mig alls. De älskar och äta mat själva och mamma Holly fick lite problem med mjölkstockning, men jag hann massage få bort det så hon hann aldrig få riktiga problem. Nu håller jag koll på henne och känner på hennes bröst ett par gånger om dagen. Om en hona får mjölkstockning kan hon blir riktigt sjuk så det är viktigt och hålla koll.

Kattungarna tuttar fortfarande men inte alls lika mycket som tidigare så det är inte så konstigt att det kan bli lite förändring. Efterfrågan är helt plötsligt inte lika stor. De små har inte ens försökt hoppa ut ur inhängnaden i vardagsrummet. Tror de tycker de har lagomt stort just nu. Så det kommer kunna vara lugnt ett litet tag till.

Alla älskar Caia kartongen…. alltså alla mina katter alltså. Det är den kartong som förra årets julkalender kom i. Tänkte på så mycket som snackades om den. Mina katter älskade kartongen så bara den var värd sitt pris! <3

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.