Holly 2022, Kattungar

Fyrtiofjärde dagen

Idag blev allt klart med vart killarna kommer flytta så nu är de tingade båda två. Känns så bra så! Jag har varit lyckligt lottade som alltid fått de bästa familjerna till mina avkommor! Tjejen utvecklar sig bra så hon får nog stanna här….

Är otroligt nöjd med denna kull och ser fram mot att få göra om parningen innan Holly pensioneras.

De små leker som bara den när de är vakna dock är de inte så stora att de kan hoppa runt precis överallt än vilket uppskattas av de stora katterna. Vanilj är ofta i vardagsrummet då hon vill vara nära mig. Men hon bryr sig inte alls om kattungarna. Hon är så snäll mot dem. Poppy tycker de luktar konstigt och så fort de kommer fram mot honom så hoppar han över staketet mot hallen och springer ner i sovrummet.

Det är så kul och se hur de små leker och mitt i leken så somnar de.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.