Holly 2022, Kattungar

Tjugosjätte dagen

Idag har det varit en jobbig dag. Holly och jag har verkligen inte varit sams. Holly gillade inte den stora fina katthagen som jag byggt till de små. Hon fick panik när de började studsa överallt. Hon släpade dem i nackskinnet till klöstunnan och tvingade dem vara i lilla hålet längst ner. De fick inte röra på sig.

Som den mamma hon är så är hon väldigt envis. Tillslut kom vi till en lösning som var ok. Liten hage runt klösträdet. Då kan de små röra sig lite men inte för mycket. Nu är det lugn och ro… i allafall ett par dagar.

Jag går efter tesen nöjd-kattmamma, nöjd-Suzanne. Det har varit ett par dagar då mamma-katt inte har haft ro i kroppen och låtit kattungarna dia likamycket samt kattungarna har börjat röra på sig, men jag hoppas nu att de kommer ta igen de närmaste dagarna.

På måndag när de fyller 4 veckor ska de få smaka på babymousse…..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.