Holly 2022, Kattungar

Tjugosjunde dagen

Jag tror nog denna kull innehåller de snällaste kattungarna ever. De säger knappt någonting alls utan är så lugna och fina. Det är väl som sagt därför Holly kan hålla dem så hårt. När hon ryter till så sitter de ju som små ljus.

De till och med leker försiktigt med varandra. De är så försiktiga…. men oj så söta de är! Självklart är jag partisk som tycker de är helt underbara!  Idag har de haft besök men sedan har de fått hänga med mamma Holly och hon verkar lugn med sina små i boet längst ner i klöstunnan.

De små är snälla och är med henne i tunnan och är nöjd så länge de får mat. När de väl är ute så rör de inte så mycket på sig. Men snart så…. då kommer de studsa fram.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.