Holly 2022, Kattungar

Trettiofemte dagen

Tiden går så fort när man har roligt. Nu är kattungarna fem veckor! Nu börjar jag testa olika matsorter för de små så att de börjar testa det mesta. De är duktiga och går på lådan alla tre. Idag har vi haft kul med fotografering. De små är så duktiga och börjar bli vana nu.

De små har annars hade en lugn dag. Det är mer jag som har haft fullt upp idag. Jag har registrerat kullen så nu inväntar vi stamtavlor i nästan vecka. Så enkelt det är med minakatter.sverak.se online. Går ju på bara några minuter så är allt klart. När mina kattungar sedan är sex veckor får de också en egen försäkring hos Agria, vilket är bra. När de är 8 – 9 veckor så kommer de få sin första vaccinspruta. Ja, som ni ser så är det en del och förbereda.

Men här kommer bilderna som vi tog idag!

Lila – kille som är lilatabby – SE*Pinkalicious Clint Eastwood

 

Rosa – tjej som är lila – SE*Pinkalicious Marilyn Monroe

 

Grön – kille som är blåtabby – SE*Pinkalicious Dustin Hoffman


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.