Holly 2022, Kattungar

Trettiofjärde dagen

Idag har vi haft fotografering. Inte en vanlig veckofotografering utan tanken är att vi ska göra ett nytt påskkort. Finns det något roligare än att fota kattungar i och runt påskägg? Jo, det är svettigt och jobbigt men oj så kul vi hade. Till och med Holly var med en stund innan hon gick och lade sig i klöstunnan och tog siesta.

Det syns vilken av kattungarna som är en riktig linslus. Hon börjar till och med göra miner framför kameran. Kanske det är för inte som hon ska heta Marilyn Monroe. De små är väldigt sällskapliga och vill mer än gärna vara med mig. Det är förvisso kul men det är ju bra om de kan leka med varandra också.

 

Lila – kille som är lilatabby – SE*Pinkalicious Clint Eastwood

 

Rosa – tjej som är lila – SE*Pinkalicious Marilyn Monroe

 

Grön – kille som är blåtabby – SE*Pinkalicious Dustin Hoffman

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.