Holly 2022, Kattungar

Åttioförsta dagen

Ny dag med de små. Lilla Sherman (Clint Eastwood) åt lite bröd dagen innan och blev lite dålig i magen. Tog nästan ett dygn innan han fick normala bajskorvar och hans allmäntillstånd blev som vanligt igen. Jag höll koll och såg till att han fick i sig vätska så att han inte skulle torka ur.

Det är verkligen inte lätt när en sådan liten blir dålig. Men det gäller och hålla i och se efter signaler. Själv är jag sådan att om jag måste åker jag in och kollar hos veterinär, men i detta fall gick det snabbt över och då löser det sig själv.

De små älskar verkligen altanen och de är där nästan hela tiden. Det är spännande och höra och se alla fåglar som är i närheten och hälsa på alla hundar i området.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.