Holly 2022, Kattungar

Åttioandra dagen

Idag har det tyvärr inte varit så varmt eller bra väder ute så det blev lite utetid på förmiddagen bara för katterna. Sedan kom regnet och vi har myst inne inomhus istället. De små har haft massa besök och det tycker det är kul och få visa upp sig och säga hej.

För mig som uppfödare är det bra och se hur kattungarna beteer sig när de träffar massa nya människor och än så länge fungerar det så bra. Sherman (Clint Eastwood) är den av de tre som kommer ett par gånger om dagen och vill mysa. Simba (Dustin Hoffman) kommer typ en gång om dagen och vill sitta i knä. Den som inte har tid med mig är Cookie (Marilyn Monroe). Hon verkar tycka att jag duger när jag ger henne mat, städa efter henne och syskonen, och när jag ger henne godis. Annars som sagt har hon inte riktigt tid med mig, det är viktigare och leka…. 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.