Holly 2022, Kattungar

Åttiotredje dagen

Idag har varit en lugn dag för kattungarna. De har lekt, ätit och sovit precis som vanligt. Det börjar kännas att det är stora nu. Mamma Holly öppnar mjölkbaren knappt en gång om dagen och även hon känner att de är stora nu att klara sig själva. Imorgon blir de 12 veckor och enligt lag är det ok att skilja mamma och kattungarna än så länge men från och med årsskiftet kommer Sverak och FIFe ha en gräns på 14 veckor. Det är nästan så som jag redan har då jag inte har bråttom med att lämna bort mina kattungar.

Jag vill se att de klarar sig själva och tar första vaccinationssprutan när de är 9 veckor, andra blir då runt 13 veckor. Från det att har fått sin sista spruta till de lämnar hemmet vill jag att det ska gå någon dag så att jag ser att de är ok och inte fått någon reaktion.

Det ska bli intressant och se vem av mina stora som kommer ta hand om lilla Cookie sedan när bröderna flyttar. Jag tror nog det är Mazzy som kommer vara lektant. Hon har ju den rollen nu. Inte hela tiden men då och då så leker hon aktivt med kattungarna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.