Holly 2022, Kattungar

Femtioåttonde dagen

Alltså dessa tre! Alltid lika mysigt på morgonen och vakna med dessa som gillar och busa och mysa. Klockan 5 vill de har frukost nummer 1. Kl 6.30 -sh blir frukost nummer 2. Därefter finns det tid för att göra lite frukost till mig.

Vaniljs ”uppfödare” Lena (Lena var fodervärd till Birmastans och hade kullen med Vanilj hemma hos sig.) var en snabbis hos oss och hälsade på. Tror till och med Vanilj uppskattade det denna gång. De små fick visa upp sig och öva på att vara sociala. Vill att mina kattungar inte ska vara rädd för olika människor eller barn. Vill att de ska vara små trygga varelser när de flyttar hemifrån.

Efter besöket sov de nästan hela eftermiddagen tills det blev dags för middag nummer 1, vid 17 tiden. Här är det två frukostar, en lunch och två middagar som gäller. Torrfoder har de alltid tillgång till men de gillar och få smaka på blötmat.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.