Holly 2022, Kattungar

Femtiosjunde dagen

Idag har kattungarna haft så roligt så. De leker så bra med varandra och till och från kommer även de stora in och leker lite med dem. Eller rättare sagt de stora leker med de smås leksaker…. en liten stund.

Tiden går så fort och jag försöker njuta av varje minut med de små. När man vaknar på morgon så är de så hungriga.. de kommer galopperande när man säger god morgon. De vill ha mat!! Sedan är de så fulla av energi så de springer upp och ner och överallt. Efter det är det dags för toalettbesök. Alla tre är så duktiga på lådan. Lilla Simba (Dustin) är väldigt noga med att gräva ner sanden i kattlådan… både före han ska göra nummer ett eller nummer två samt efteråt. Den proceduren tar nog mest tid, inte själva besöket i sig.

Fram till nu har de vara haft klumpfri kattsand. Detta för de har haft en benägenhet att smaka på sanden innan. Att ha klumpbildande kattsand i en kattungemage kan ställa till stora problem så därav så kör jag med klumpfri sand de första veckorna. Bra tecken för mig att när kattungarna hoppar ner i den stora kattlådan (har en hoppa i låda) och göra sina behov där. Känns som de små lådorna snart är ett minne blott.

Än så är de bara i vardagsrummet och det får de gärna vara ett par veckor till. Vill att de sedan ska få röra sig fritt i huset men det brukar vara runt vecka 10. Den förra kullen älskade och vara ute på altanen och titta på allt och alla. Det kommer dessa också få göra om det är fint väder men först måste de få sin första vaccinationsspruta.


Matte tycker att detta ser ut som jag? Tycker ni jag är lik mig?

Att få ligga bredvid Vanilj är stort! Speciellt om man heter Dustin och älskar hennes svans……

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.