Holly 2022, Kattungar

Femtiofjärde dagen

De små har haft en bra dag idag. De har busat och lekt precis så som små kattungar ska göra. Sedan tog jag fram kameran och fick några fina gruppbilder som kommer längst ner i detta inlägg. De är så duktiga på att bli fotade… tänk att de lär sig så fort hur de ska titta in i kameran eller utanför, men så är det ju små Hollywoodstjärnor som jag har här hemma.

Holly är oftast inte tillsammans med kattungarna men nära och kommer och checkar av dem ett par gånger per dag. De diar nog inte mer än max 4 gånger per dag, så det är nog snart slut med det. Skönt för Holly.

Men som sagt de små älskar få blöt mat. De blir så glada när jag öppnar en påse, det är som de har vunnit på lotteri flera gånger per dag! 🙂

Det blir verkligen skillnad när man använder en ”riktig” kamera istället för en mobiltelefon. Jag tycker du får ett helt annat ljus. Jag har blivit lite lat och fotar mest med kameran en gång i veckan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.