Holly 2022, Kattungar

Femtiotredje dagen

Idag har kattungarna haft jättekul! De springer runt i vardagsrummet och jagar varandra. De är högt och lågt och precis överallt. Allt är med andra ord precis så som de ska va. De äter en helt del själva så det som de får av Holly nu är mest för de tycker det är mysigt och gott men det är inte det som de lever på.

Fina Ester var och hälsade på oss idag. Hon köpte Stig (SE*Pinkalicious Ben&Jerry) från mig för 5 år sedan. Tyvärr lämnade han oss alldeles för tidigt och Ester bor nu tillsammans med Stigs son Knut. Knut i sin tur är faktiskt släkt med dessa kattungar både på sin mammas och sin pappas sida. Knuts mamma Alba är halvmoster till Holly som är mamma till kattungarna. Knuts pappa Stigs pappa är halvbror till kattungarnas farmor Nike. Det är invecklat med stamtavlor men oj så kul!

Oavsett så är det kul och träffas och Knut är ju Mazzys barnbarn så det är klart att Ester tillhör vår kattfamilj. Han kommer från min uppfödarkollega Cia Borg på Åland, Borgvikens, Hollys uppfödare så det är så kul och få dela avkommor med någon man tycker om.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.