Holly 2022, Kattungar

Sextioåttonde dagen

Att vara kattunge måste vara bland det bästa som finns. Det finns nya saker och upptäcka varje dag. De små älskar och springa och jaga varandra överallt. Mina stora är glada över att de kan få vara lite ifred i några av rummen utan de små men börjar lära sig att de finns och accepterar dem. För även de små sover ju en hel del och då är de rätt ok, enligt mina stora.

Mazzy är den av mina som älskar och leka med dem. Hon kan komma upp en stund och leka med dem sedan går hon. Allt ska ske på hennes villkor. Poppy kan komma upp och lukta på dem, men han tycker fortfarande de är lite läskiga.

Kattungarna har inte visat några men efter vaccinet, vilket är väldigt skönt. De har aptit och äter precis som vanligt så de känns bra inför spruta nummer två.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.