Holly 2022, Kattungar

Sextiosjunde dagen

Idag har det varit en speciell dag. Först så hittade de ut så de började springa lite löst i resten av huset. Jag fick med andra ord sätta upp hinder för kontoret, gästrummet och sovrummet. Tänker att de successivt får mer och mer yta och leka på. Hade tänkt att detta skulle ske på lördag men så tyckte inte kattungarna.

På eftermiddagen kom vår veterinär Marina och skulle ge de små sin första spruta. Det gillade de inte. Alla tre skrek till men det gick snabbt över. Efter det var de precis som vanligt. Lekte och härjade, åt och gick på toa, som vanligt med andra ord.

Jag har förmånen att få hem min veterinär och passar då på och även vaccinera mina stora. Det är skönt och få det gjort så att säga. Det är så kul jag har haft Marina som veterinär till mina sedan 2016. Det är ett par år om man säger så. Kan verkligen rekommendera henne. Hon har numera en egen liten klinik i Vendelsö, södra Stockholm. Ni hittar henne här ifall ni vill boka besök.

Nya innegrejen är att springa upp och ner för trappen. Oj så skoj det är! De stora är glada över att de små inte kan komma in överallt. De vill ha lite mer lugn och ro. Men som sagt nu är det verkligen nedräkning och vi planerar att de ska flytta i slutet av första veckan i juni.

Då får Cookie det tufft och vara själv med de stora, men det kommer hon klara av bra, tror jag.

Tur att han inte biter hårt! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.