Holly 2022, Kattungar

Sextiofemte dagen

När de tre är vakna så är de precis överallt. Men det är precis så som det ska vara. Jag ska inte klaga men det är rätt skönt och få sova ut i sin egna säng. De små söker trygghet hos Vanilj. De vill alla tre hänga med henne. Om det är hennes stora svans som lockar… eller om det är att de vill ha hennes godkännande… det är en annan fråga.

Mazzy är ofta och leker med kattungarna och beteer sig som en själv och leker med mattan och med bollarna. Kattungarna tittar förvånat på henne och undrar vad hon gör. Mamma Holly leker lite med dem men oftast låter hon dem vara i fred. Själv håller hon koll på dem men väljer att ligga och vila för sig själv.

Idag hade vi besök av Simbas (Dustin Hoffmans) familj och på kvällskvisten var de alla rätt trötta. Jag tror jag dammsuger ett par gånger om dagen… men när man tittar på golvet så syns det inte 😉 men som sagt nu är det inte många veckor kvar… så jag passar på och bara njuta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.