Holly 2022, Kattungar

Sextiosjätte dagen

Idag har de små haft så roligt. Ja, det har de ju varje dag, men att leka är ju bland det roligaste som finns. Idag kom den nya selen jag har köpt till Cookie (Marilyn) den var dock alldeles för stor, men hon har något och växa i.

När de tre väl som sagt är vakna är det fullt ös. Men som alla kattungar så somnar de…. mitt i leken. De älskar att hänga eller sova i klätterträdet och där brukar de sova över natten. I dagsläget är det bara Sherman (Clint Eastwood) som kan ta sig enda upp, så de brukar ligga tillsammans i korg nummer 2.

På kvällen fick Sherman besök av sin familj. Efter besöket blev det kvällsmat, sedan somnade de sött alla tre.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.