Holly 2022, Kattungar

Sextioförsta dagen

Idag har jag haft lite feber och varit lite hängig. Det har inte påverkat kattungarna för de har lekt på precis som vanligt. De vill ha massor av frukost och vill sedan ha sina toalådor nystädade. De är mer eller mindre nästan alltid tillsammans, Det gör det lätt och räkna in vart de än är.

De leker, äter och går på toa tillsammans. Ja, självklart sover de tillsammans också. Kommer nog bli konstigt för Cookie som kommer få se när kompisarna flyttar en efter en. Men tur nog har hon ju fem andra stora katter som hon får sällskap av. Sedan så flyttar ju inte Sherman (Clint Eastwood) så långt, han kommer ju bo hos ett par grannar.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.