Holly 2022, Kattungar

Sextionde dagen

Oj så roligt de små har. De far som små yrväder fram och tillbaka. Ändå är det väldigt tyst…. det låter inte massa om dem. Simba (Dustin) pratade väldigt mycket som liten. Nu säger han inte lika mycket längre. Jag tror dock det kommer komma tillbaka då birmor är väldigt pratiga.

Min Vanilj pratar med mig jämt. Hon och jag kan ha många långa och roliga diskussioner. Det ska bli så kul och få höra sedan hur dessa små kommer bli som vuxna katter. Det jag kan göra är pumpa dem med kärlek och att de ska känna sig trygga och förbereda dem för livet.

Det är nog det roligaste som finns som uppfödare när kattungeköpare hör av sig och meddelar hur deras katt mår och hur glada de är över att ha världens bästa katt. Då känner man att man har gjort något bra iallafall.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.