Holly 2022, Kattungar

Sjuttioåttonde dagen

Idag har vi haft fullt upp med både besök och bygge av nya altanen på framsidan. De små älskar och leka och håller mer än gärna igång tidigt på morgonen/förmiddagen och en sväng på kvällen. Däremellan chillar de och sover en hel del.

Det är så skönt att de äter och älskar mat, även om just nu så är det blötmat som är favoriten. Men de äter torrfoder också så det är ju bra. Personligen tycker jag det är bättre att de äter torrfoder och lite blötmat, men det är jag det.

Mamma Holly springer och leker som en kattunge med sina barn tillsammans med kompis Mazzy. Så det är verkligen en hjord av katter som springer här när de väl leker. Jag brukar säga till mina kattungeköpare att inte köpa för många leksaker i början. Att kattungar leker med det mesta ändå. Igår kväll var inslagspapper bästa leksaken.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.