Holly 2022, Kattungar

Åttiofemte dagen

Idag har det regnat hela dagen. Även om de små fått vara ute på altanen så är det inte samma sak som när det är fint väder och de kan njuta av solen.

Men leka kan man göra ändå. Ute eller inne med varandra eller med de andra stora katterna, det spelar ingen roll bara man leker….. Från kl 5 till kl 10 är det full fart här hemma. Sedan sover de gärna till kl 16 då vill de ha mat igen. Efter maten är det toadags och sedan kör det lekpass nummer 2 innan det är dags för natten.

Det måste vara härligt och vara kattunge och bara få upptäcka nya saker och få så mycket kärlek. Jag säger som min kloka mamma sa, att hon ville bli katt i sitt nästa liv, det vill nog jag med. Om jag får hamna i en bra familj så att säga.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.