Holly 2022, Kattungar

Åttiosjätte dagen

Idag har kattungarna fått vara ensamma en stund på dagen då jag har varit och besökt deras halvsyskon i Strängnäs. Dessa kattungar har alltså samma pappa som mina, S*Tallebo’s Marshall. Dessa är i dagsläget inte tingade så kontakta uppfödare Lena via mail lenapettersson28@hotmail.com om ni är intresserade.

Mina små har mest sovit så på kvällen blev det allt en hel de jagandes och lek innan det blev natta natta.

Det märks verkligen att de börjar bli stora, de klarar sig mer själva och de har inte samma behov av sin mamma längre. Om en vecka kommer Marina och vaccinerar kattungarna för andra gången samt besiktar och id-märker dem. På fredag flyttar Sherman, och på lördag Simba. Nu springer tiden verkligen iväg. Jag tror att mina stora katter tycker nog att det blir skönt och lite mer lugn och ro.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.