Holly 2022, Kattungar

Åttiosjunde dagen

De små älskar verkligen att få vara ute på altanen. Men det är inte lika kul när det regnar hela tiden och är kallt. Oavsett är det kul och ligga och titta på alla hundar som går förbi och som viftar roligt på svansarna.

De små har varit skilda från mammakatt och det verkar fungera riktigt bra. De verkar inte sakna henne alls. Mazzy har tagit ansvaret som lekledare och hänger mycket med de små. Så de har det hur bra som helst.

Kattungar har verkligen en on/off-knapp antingen är de på eller så sover de…. När de väl är vakna är det fullt ös. Det som jag tycker har varit bra med denna kull är att de har varit pigga och krya hela tiden. Allt har gått så bra. Nedräkningen har börjat för familjerna och nästa vecka kommer det bli lite tomt här, då Cookie kommer bli ensam kattunge.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.