Holly 2022, Kattungar

Nittioförsta dagen

Idag var det full fart på dessa små. De hade verkligen inte tid eller lust och bli fotograferade. Även om jag försökte förklara för dem att detta är sista gången vi tar veckokort. Nu är de alltså 13 veckor och på fredag börjar de flytta. Då blir det sista dagen på denna dagbok.

Jag håller på och börjar packa allt som kattungarna ska få med sig när de flyttar och det blir lite smått och gått. Framför allt kommer de få med lite mat och kattsand så att det luktar och smakar som hemma. Sedan kan de nya ägarna byta successivt om de vill. Att få hem en kattunge som blir dålig i magen är ingen hit om man säger så.

Lite sent, men här kommer veckans bilder!

 

Lila – kille som är lilatabby – SE*Pinkalicious Clint Eastwood

 

Rosa – tjej som är lilamaskad – SE*Pinkalicious Marilyn Monroe

 

Grön – kille som är blåtabby – SE*Pinkalicious Dustin Hoffman

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.