Holly 2022, Kattungar

Nittioandra dagen

De små leker från kl 5 då tycker de att det är dags och gå upp. Sherman (Clint Eastwood) kom upp i sängen och slickade mig i ansiktet. Han tyckte att nu minsann skulle människan gå upp och ge dem frukost nummer 1. Mina stora gillar och ha sovrummet för sig själva så de blir glada när jag går upp och serverar frukost. Själv är jag mer trött och mör, men när jag väl har fått min första kopp kaffe känns allt lite lättare.

När klockan blir åt 8 och de små fått frukost nummer 2 så känns det som om halva dagen är gjord. Då har jag hunnit skotta alla tre toalådor och städat efter de små iallafall en gång om inte ens två gånger. Små kattungar äter gärna flera gånger och då trycker det på så de bajsar och kissar mycket mer gånger än de stora.

Just nu har två andra katter som hälsar på så de måste ju också kollas och de ska ju också ha frukost och omsorg. Men som sagt nu är det inte många dagar kvar så det är bara och ha tålamod.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.