Holly 2022 september

Fjortonde dagen

Tänk att Hollys små redan är två veckor! Tiden springer iväg! Nu har de små fått vara i ett mörkt rum så det där med att öppna sina ögon helt är de inte riktigt vana vid. Vill inte plåga dem för länge med fotograferingen så det fick bli en kompromiss.

Mamma Holly var helt ok med fotograferingen och tycker nu att Sturdin är perfekt för de små. Tjejerna har riktigt fina huvuden och det ser ut som de allesammans har markeringar på plats. En annan sak som de har är ett lugn, vilket tyder på att de har gott temperament. Här kommer veckans bilder!

Röd – Tror det är en tjej, blåmaskad

 

Gul – Tror det är en tjej, blåmaskad

 

Ljusblå – Tror det är en tjej, lilamaskad

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.