Holly 2022 september

Trettonde dagen

Jepp, nu har nästa fas börjat, Hollys-nu-ska-vi-flytta-kattungarna. Hon började med och släpa kattunge för kattunge och lade dem under täcket i sängen. Det tog mig flera timmar innan vi var överens om att kattungarna mår bäst av att ligga instängda i Sturdin.

Kattungarna har redan öppnat sina ögon, det är väl Röd som inte har hela ögon, men de andra har helt öppna. Så Hollys instinkt om att skydda de små är lite sen. Men det tänker hon inte på. När väl poletten ramlade ner och hon förstod att detta blir bra både för henne och de små så har har vi haft et lugnt. Jag vill dock inte störa henne och de små så idag får det bli övervakningskort.

Imorgon är det dags för 2-veckorsfotograferingen, så då blir det ju fina bilder.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.