Holly 2022 september

Första dagen

Igår födde Holly tre små kattungar som vägde över 100 gram per styck. När de föddes tyckte jag de allesammans hade små tjejrumpor. Efter en stund när jag kollade igen tyckte jag att de allesammans hade små pungar. Idag när jag kollade så tycker jag de är tjejer igen. Med andra ord,  jag får ta det lugnt och vänta lite.

Det jag kan se är att två av dem har mörkare öron och kommer säkerligen bli blå, medan en är ljusare och kommer säkert bli lila. Än har jag ingen aning om de kommer bli tabby eller inte.

Men det är gott kry i dem alla tre och de är duktiga på att äta. När kattungarna föddes så gick navelsträngen av och moderkakorna kom ut efteråt. Den sista moderkakan kom inte ut och jag har gått och funderat på det då hon har haft små mellanblödningar.

Det är så skönt och kunna rådgöra med Agrias Vård Guide och få en second opinion av en utbildad veterinär. Men senare på eftermiddagen kom den äntligen ut. Holly verkade tycka den var god då hon åt upp den.

Efter det så har hon varit lugn.

Kunde inte låta bli och fota dem även en och en, Röd, Gul och Ljusblå.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.