Holly 2022 september

Femtioåttonde dagen

Att få jobba hemma och hänga med alla katterna är helt underbart! De små är väldigt aktiva tidigt på morgonen sedan en stund innan lunch annars sover de fram till kl 16-tiden då de gärna kör ett race till. De äter bra allesammans både från Holly och egen mat.

De är nyfikna och otroligt sociala, precis så som kattungar ska vara. Även om jag älskar detta ska det bli skönt och få sova min min säng igen. Skönt och få tillbaka mina rutiner. Mina stora katter är så lugna och snälla, de accepterar de små. Vanilj hänger med mig i soffan och står ut med att de små hoppar på henne, leker med hennes svans. Hon vill bara hänga med mig.

Även de andra, Mazzy, Poppy, Choklad kommer in då och då och hänger med oss i vardagsrummet. Men de tycker det är skönt och kunna få vara ifred. Cookie är duktig och vaktar de små nästan hela tiden. Hon visar att hon är en bra stora syster.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.