Holly 2022 september

Femtiofemte dagen

Idag har jag jobbat hemma ett par timmar sedan har jag haft kattmys utan dess like. De små är roliga och ha göra med nu. De är nyfikna och tuffa små tjejer som vill prova nya saker hela tiden. Cookie är gärna med och övervakar så allt går rätt till.

Alla de stora katterna accepterar nu de små. Våra höstlovskatter Leo och Hebbe är lite nyfikna på de små men framför allt gillar de och leka med varandra och med Cookie. De små har fullt upp med sig själva och alla leksaker som finns i vardagsrummet. Just nu känner jag mig verkligen som en småbarnsmamma som får pyssla om de små. Men det är kul. Tiden går så fort och veckan innan jul kommer de flytta hemifrån allesammans, så man får passa på nu och njuta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.